Kosmetologihoitola Kimalle tarjoaa monipuolisia kauneudenhoitoalan palveluita 

Neulaton Mesoterapia Kasvohoito (1 tunti)

On miellyttävä hoitokokonaisuus, jossa imeytetään vaikuttavia aineita ihon kudoksiin elektroporaatio- ja elektro-osmoottisella menetelmällä, joka tekee ihon solukalvot läpäiseviksi tehoaineille, ilman että ihoon tehdään reikiä. Neulaton mesoterapia kasvohoito kiinteyttää, häivyttää juonteita, supistaa ihohuokosia, kosteuttaa ja kirkastaa ihoa sekä parantaa ihon omaa kollageeni- ja elastiinituotantoa. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, entsyymikuorinta, ultraääni, mesoterapia, tehoampulli, kylmäkäsittely, kasvonaamio ja lopuksi ihon hoitotuotteet kasvoille.

Hoito ei sovellu sydän- ja verisuonisairauksia sairastaville, eikä syöpäpotilaille, epileptikoille, leikkauksista toipuville, raskaana oleville tai henkilöille joilla on sydämen tahdistin tai jotka kärsivät akuuteista sairaus tai tulehdustiloista

Hoidossa käytän Alex Cosmeticsin tuotteita.

Hemmotteleva Kasvohoito (1h 45min)

On ihana täydellinen kasvohoito, johon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, tarvittaessa ihon höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, kulmien muotoilu, hieronta (kasvot, niska/hartia decoltee, erikoisnaamio, seerumi ja lopuksi ihonhoitovoide kasvoille. Hoidossa käytetään juuri sinun ihollesi parhaiten soveltuvia ihonhoitotuotteita.

Perinteinen Kasvohoito (1h 20min)

On klassinen kasvohoito, johon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, ihon höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, hieronta, naamio ja lopuksi ihonhoitotuotteet kasvoille.

Ihonpuhdistus (1 tunti)

On tarkoitettu epäpuhtaalle puhdistusta kaipaavalle iholle. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, ihon höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus (myös miliumien poisto), ihoa rauhoittava naamio ja hoitovoide.

Ihonpuhdistuksessa käytän Ekopharman tuotteita.

Kasvohieronta (30min)

On puolen tunnin rentoutumishetki, johon kuuluu alkupuhdistus ja kasvojen, dekolteen sekä hartian hieronta kasvoöljyllä tai hierontavoiteella.

Jalkahoito ( 1 tunti30min )

On perinteinen jalkahoito joka sisältää jalkakylvyn, kovettumien poiston, raspaus, kynsien leikkuu, kynsinauhojen ja kynnen alusten puhdistus ja siistiminen, kynsien viilaus, kynsien lakkauksen omalla lakalla, kevyt hieronta ja ihon kosteuttaminen voiteella

Tuotteina Gena ja footlogix sekä iloiset varpaat.

Huom! Hoitoon ei sisälly kynsilakka hygienia syistä, mutta voit tuoda halutessa oman kynsilakan mukana tai ostaa hoidon lisäksi.

Hemmotteleva Jalkahoito ( 1h45min )

On jalkahoidoista tehokkain ja ihoa hoitavin, tekee jaloista kevyen tuntuiset ja pehmeät. Hoito toteutetaan yleellisillä Alessandron Pedix/SPA tuotteilla. Hoito sisältää jalkakylvyn, kuorinnan, kovettumien poiston, raspauksen, kynsien leikkuun, kynsinauhojen ja kynnen alusten puhdistuksen ja siistimisen, kynsien vilauksen, lakkauksen omalla lakalla, hieronnan, jalkanaamion sekä jalkojen hoitovoiteen.

Huom! Hoitoon ei sisälly kynsilakka hygienia syistä, mutta voi tuoda halutessa oman kynsilakan mukana tai ostaa hoidon lisäksi.

Hemmotteleva Käsihoito (1 tunti)

Sisältää kynsien viilauksen, käsien kuorinnan, kynsinauhojen hoitamisen/siistimisen, kynsien lakkauksen, seerumin, käsihieronnan ja hoitovoiteen.

Tuotteina Alessandron Hand Spa

Kynsienlakkaus tai koristelulakkaus

Halutessasi voit pyytää käsihoidon tai jalkahoidon yhteydessä kynsiin koriste lakkauksia lisäpalveluna tai ottaa hoidon yhteyteen pelkän kynsien lakkauksen.

Lämmin Parafiinihoito käsille ( 15-30min) 

On tehokas erikoishoito käsille, joka tekee käsistä pehmeät ja sileät. Se edistää verenkiertoa, vahvistaa kudoksia ja kosteuttaa tehokkaasti ihoa vähentäen käsien kuivuutta. Monilla lämpö auttaa myös kipeisiin niveliin, lihaksiin ja soveltuu hyvin myös reumapotilaille.

Kestovärjäykset kulmiin ja ripsiin (15-30min)

Helpottavat arkea ja nopeuttavat päivittäistä meikkausta. Väri kestää ripsissä ja kulmissa ainakin 3-4 viikkoa ja  joillain vielä pidempäänkin.

Kulmien muotoilu (10-20min)

Muotoillut kulmakarvat antavat kasvoille ilmettä. Muotoilut tehdään pinseteillä nyppimällä tai vahalla muotoillen.

Geelilakkaus 

On kätevä juhliin tai muutenkin arki elämässä jos haluat siistit kynnet. Geelilakkaus on luonnon kynsiin tehtävä LED- ja UV kovetteinen lakkaus, joka on normaalia kynsilakkaa kestävämpi ja tekee kynsien pintaan upean kiillon. Käytössäni on useita eri värivaihtoehtoja ja mahdollista tehdä ranskalaisella lakkauksella tai hilekärjellä/koristeluilla.

Käytössäni on SuperNails Pro Gel geelilakat.

Karvanpoistot (10min- 1 tunti) Riippuu alueesta

Teen erilaisia Karvanpoistoja Clean Easy lämmin vahoilla.

Pyrimme takaamaan asiakkaalle tyytyväisyyden tekemällä hoidot tunnollisesti, huolellisesti ja ammattitaitoisesti.